Těsto zadělané ze dvou kvásků (poolish + staré těsto). Tří hodinové kynutí. Dvojí tvarování. Pěti hodinové fermentování v lednici. A upečeno za 30 minut. :)
To abychom si pořádné bagety příslušně vážili.
P.S.: Budete-li chtít návod, tak si mi prosím napište. Já z návodu nedodržel jenom jednu větu: "Po upečení nechte na mřížce vychladnout 10 minut." Nahradil jsem jí větou: Po minimálně nutném vychladnutí snězte.
To abychom si pořádné bagety příslušně vážili.
P.S.: Budete-li chtít návod, tak si mi prosím napište. Já z návodu nedodržel jenom jednu větu: "Po upečení nechte na mřížce vychladnout 10 minut." Nahradil jsem jí větou: Po minimálně nutném vychladnutí snězte.
ZDROJ: Bible domácího pečení
1 komentář:
vaše bagety vyzerajú perfektne.
tiež pečiem domáce pečivo, veľmi ma to baví. rada by som tie vaše vyskúšala. mohli by ste mi poslať recept na inanig@gmai.com?
Ďakujem a veľa úspechov pri ďalšom pečení :-)
Okomentovat