Blog nejen o pivním rohlíku, ale především ovšem co je dobré natolik, že se tomu nedá odolat. |
Pavel Bouška
______________________________________________________________________________________________

12. 11. 2008 se mi splnil jeden z mých snů a dal jsem si dárek k Vánocům. Náhoda tomu totiž měla, že se Vánoce blíží a že zrovna Lenka Požárníková pořádala kulinářský kurz. 
Téma bylo předem dané a neslo jméno po její první kuchařce. Dýně.
Ježto jsem až do oné doby na dýně koukal pouze z dálky, byl jsem zvědavý, lépe řečeno nedočkavý, až budu přesvědčen o tom, že dýně není jen na "falešný ananas".
Nebudu Vás napínat. Dočkal jsem se. Už dnes mám ve skepu jednu malou 1,5kg a další se mi ukrývá v lednici. Nemůžu se dočkat až vše naučené ukážu svý gurmanským kamarádům a ...
no prostě, jestli nechcete jenom slintat na obrázky jídel, kupte si svůj oranzový míč a napište mi. Rád Vám pošlu recept, či poradím :)
P.S.: Jsem na tom bídně s gramatikou, vím... Když uvidíte chybku napište...
P.S.S.: Píše se ve sklepu či ve sklepě ? obojí ?
1 komentář:
To vypada, zes tam byl co do poctu prevalcovan zenami, nebo se pletu? Jen jsem zvedava, jake slozeni lidi se na takovy kurz hlasi. Jinak to vypada moc pekne, a ze jste si to uzili...
Okomentovat